Spoorboekje: CAS doet uitspraak over Man City, topclubs in actie

Spoorboekje: CAS doet uitspraak over Man City, topclubs in actie

13 juli 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 13 juli.
Nieuws

CAS doet uitspraak over Manchester City
Het internationaal sporttribunaal CAS doet vandaag uitspraak over het beroep van Manchester City tegen de schorsing van twee jaar voor internationaal voetbal. De UEFA legde de Engelse topclub die straf op vanwege financieel wanbeleid. Manchester City kon zich niet vinden in de straf en heeft aangeklopt bij het CAS, dat vandaag met een uitspraak zal komen.

Wedstrijden

Manchester United - Southampton (21.00 uur)
Nog niet zo lang geleden modderde Manchester United wat aan in de Premier League, maar de formatie is inmiddels goed op dreef. De laatste vier duels gingen gewonnen en dat gebeurde bovendien met ruime cijfers, aangezien er in ieder duel meer dan drie keer werd gescoord door de ploeg. Het team staat vijfde en heeft uitzicht op een plek bij de eerste vier, omdat de achterstand op Leicester City slechts één punt is. Er zal vanavond gewonnen moeten worden van Southampton, dat al veilig is.

Internazionale - Torino (21.45 uur)
Atalanta had zaterdag tegen Juventus meer verdiend, maar daar heeft Internazionale maling aan. Bij winst op Torino gaat de formatie van Antonio Conte de nummer drie van de ranglijst concurrent Atalanta voorbij. De achterstand van Inter op Atalanta bedraagt twee punten. De laatste twee wedstrijden leverde slechts één punt op, waardoor de wedstrijd van vandaag waarschijnlijk ook een zware klus wordt.

Granada - Real Madrid (22.00 uur)
De titel in La Liga is heel dichtbij voor Real Madrid. De koploper zag FC Barcelona afgelopen weekend de drie punten pakken bij Real Valladolid en zag de voorsprong slinken tot één punt. Bij winst op Granada loopt Real vanavond weer uit en is het gat groot richting het einde. Na vandaag staan er echter nog maar twee duels op het programma. Aan de vorm van Real zal het niet liggen, want het team van Zinedine Zidane won de laatste acht competitiewedstrijden allemaal.

Voetbal op tv

19.30 uur: Villarreal - Real Sociedad, Ziggo Sport, live verslag van het La Liga-duel
21.00 uur: Manchester United - Southampton, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Premier League-duel
21.45 uur: Internazionale - Torino, Ziggo Sport Docu, live verslag van het Serie A-duel
22.00 uur: Granada - Real Madrid, Ziggo Sport, live verslag van het La Liga-duel

Meer nieuws

  1. vrijdag 7 augustus 2020

  2. donderdag 6 augustus 2020

  3. woensdag 5 augustus 2020