Van Hooijdonk denkt dat Diemers Feyenoord beter kan maken

Van Hooijdonk denkt dat Diemers Feyenoord beter kan maken

12 juli 2020 – Pierre van Hooijdonk volgt verrichtingen van Feyenoord nog altijd op de voet en zag de club met Mark Diemers, Bryan Linssen en Christian Joe Conteh tot dusver drie nieuwe spelers aantrekken. Over de komst van eerstgenoemde zijn de fans niet eenduidig, maar de voormalig spits denkt dat de club goede zaken heeft gedaan.

"Ik las dat Kenneth Perez vond dat Diemers geen versterking was, dat hij Feyenoord niet beter ging maken", concludeert Van Hooijdonk in gesprek met Voetbal International. "Ik denk dat dat zeker wel kan. Want ik vind hem namelijk precies hetzelfde type als Kenneth was: stapsgewijs opkomend naar de top. Hij is het creatieve brein, hij heeft het in zich het spel te kunnen verdelen en doelpunten te kunnen maken. Het feit dat jij een middenvelder hebt die doelpunten maakt, en dat heeft hij bewezen, daar is elke ploeg blij mee."

Diemers scoorde veertien keer in twee seizoenen voor Fortuna. Net als Linssen presteerde hij afgelopen seizoen uitstekend. "Die kunnen echt wel een stapje maken, mits ze goed worden gebruikt. Dat vind ik altijd wel een serieus dingetje. Zij horen bij mijn favoriete spelers uit de Eredivisie. Ik hou van spelers die een doelpunt kunnen maken, middenvelders die een geweldige trap hebben en met een idee tot afwerken komen. Linssen is in de afwerking listiger, maar Diemers is weer extra gevaarlijk bij corners en vrije trappen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021

  3. donderdag 15 april 2021