Fortuna vindt na afzeggingen in Vergoossen opvolger Seegers

11 juli 2020, 20:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Fortuna Sittard heeft in Dominik Vergoossen de nieuwe hoofd jeugdopleiding gevonden voor de komende jaren. De voormalig speler en jeugdtrainer van de Limburgse club volgt de onlangs vertrokken Jurgen Seegers op. In eerste instantie waren Henk Duut en Claudio Braga in beeld om hoofd opleidingen te worden, maar dat ging beide niet door.

Zodoende kwam de Eredivisie-club dus uit bij Vergoossen, die zijn functie combineert met een dienstverband met amateurclub SV Someren. "Het heeft tijd nodig, maar we willen weer de beste jeugdopleiding van Limburg worden", toonde Vergoossen zich ambitieus. "Het verleden heeft bewezen dat het mogelijk is. Het doel is om weer belangrijke krachten op te leiden, hopend op een nieuwe Kevin Hofland, Fernando Ricksen of Mark van Bommel."

Lees ookAlmere City FC strikt Fortuna's Seegers als hoofd jeugdopleiding

Naast speeltijd bij Fortuna Sittard kwam Vergoossen in zijn actieve profcarrière uit voor Helmond Sport en SC Cambuur. "We zijn er trots op dat we Dominik hebben kunnen toevoegen aan onze organisatie", stelt algemeen directeur Ivo Pfennings. "Hij kent de regio en de club. Daarnaast weet hij als voormalig profvoetballer precies wat er gevraagd wordt. We willen stappen blijven zetten in de jeugdopleiding en zijn ervan overtuigd dat Dominik ons de komende jaren daarmee kan helpen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen