Chelsea-avontuur Ziyech van start na eerste training

11 juli 2020, 16:21   Bijgewerkt: 11 juli 2020, 16:26

Het avontuur van Hakim Ziyech (op archiefbeeld) bij Chelsea is vandaag (zaterdag) officieel begonnen. De oud-Ajacied stond contractueel gezien al sinds 1 juli onder contract bij The Blues, maar stond vandaag voor het eerst op het trainingsveld van de Engelse club. Het werkte een individuele training af in Londen.

Zaterdagavond speelt Chelsea in de Premier League namelijk tegen Sheffield United, waardoor zijn ploeggenoten in voorbereiding waren voor dat duel. Ziyech mag nog niet in actie komen namens het elftal van Frank Lampard. Dat geldt in de Champions League ook, al is daarin het perspectief op de volgende ronde na de 0-3 nederlaag tegen Bayern München toch al nihil. Ook aanwinst Timo Werner komt dit seizoen niet in actie voor Chelsea.

Lees ookLampard overweegt Ziyech en Werner met groep te laten trainen

Petr Cech (technical & performance advisor bij Chelsea) liet zijn gezicht wel zien langs de rand van het trainingsveld, waar Ziyech een individuele training afwerkte met zowel loopvormen als ook oefeningen met de bal. Ziyech tekende een vijfjarig contract bij Chelsea, dat veertig miljoen euro voor hem betaalde. Frank Lampard liet eerder al weten hem graag op de training van Chelsea te zien verschijnen, wat vandaag dus voor het eerst is gebeurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen