Degradatie Krul na vierklapper West Ham's Antonio een feit

Degradatie Krul na vierklapper West Ham's Antonio een feit

11 juli 2020 – Tim Krul is gedegradeerd met Norwich City. In de thuiswedstrijd tegen West Ham United viel zaterdagmiddag het doek definitief: 0-4. Met maar liefst vier doelpunten velde Michail Antonio het vonnis over Norwich, dat sinds Boxing Day al onderaan stond in de Premier League. De hekkensluiter spande zich geen moment in om degradatie in elk geval uit te stellen.Na de hervatting van de Engelse competitie had Norwich nog wel enig perspectief op handhaving. Maar al gauw bleken The Cannaries voor een kansloze missie te staan. Een gebrek aan kwaliteit brak de ploeg van manager Daniel Farke telkens weer op. Ook vanmiddag tegen West Ham United. Norwich liet zich bovendien gewillig naar de slachtbank leiden.

Norwich gaf geen moment de indruk dat het nog een minimale kans hand om zich te handhaven in de Premier League. West Ham United waande zich soms in een speeltuin, zo gemakkelijk verging het The Hammers. Voor Antonio werd het ook nog een gedenkwaardige middag. De spits van de Londenaren verdubbelde zijn totale doelpuntenproductie.

Antonio scoorde zijn eerste twee treffers uit een standaardsituatie. De Engelsman schoot een corner van dichtbij hard binnen en kopte hij een vrije trap binnen. Na rust prikte Antonio er nog eens twee bij. Bij het ingaan van het laatste kwartier werd Antonio bedankt voor bewezen diensten en kwam Sebastien Haller voor hem in het veld. 

Met zijn doelpunten hielp Antonio zijn club niet alleen aan een royale zege, maar stevent West Ham drie wedstrijden voor het einde ook af op handhaving. Het verschil met nummer achttien Bournemouth is opgelopen tot zes punten. The Cherries spelen morgen nog wel tegen Leicester City.

Overige uitslag:
Watford - Newcastle United 2-1

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 14 augustus 2020

  2. donderdag 13 augustus 2020