'De Bruyne blijft City ook bij Europese straf trouw'

11 juli 2020, 09:59   Bijgewerkt: 11 juli 2020, 10:06

Ongeacht wat het CAS bepaalt, blijft Kevin De Bruyne Manchester City trouw. Een Europese schorsing voor de Engelsen heeft op korte termijn weinig effect voor de toekomst van de Belg, die in het Etihad Stadium nog over een driejarig contract beschikt. Het liefst legt City hem nog twee jaar langer vast.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Komende maandag komt het CAS met een uitspraak en weet City of het de komende twee seizoenen welkom is in de Champions League. Slecht nieuws betekent niet dat een transfer van De Bruyne aanstaande is. 'Hij denkt niet aan een transfer. Zijn gezinnetje en hij zijn gelukkig in Manchester. Bovendien is hij, met nog drie jaar contract, een gegarandeerd jaarloon van 18 miljoen euro en een ineengestorte transfermarkt, haast onbetaalbaar geworden, ook voor de eliteclubs', schrijft de Belgische krant.

City probeert hem te verleiden door hem onder andere captain te maken. Omdat David Silva afzwaait na dit seizoen, wordt het aanvoerderschap straks vacant. De afgelopen seizoenen is De Bruyne steeds meer de leider geworden van het elftal van Pep Guardiola. "Als het komt, zal het komen. Het hangt van hem af. En of zijn ploeggenoten Kevin vertrouwen", aldus de manager van City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen