Gisteren gemist: Steijn trainer van NAC, Real ruikt kampioenschap

Gisteren gemist: Steijn trainer van NAC, Real ruikt kampioenschap

11 juli 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 10 juli.Officieel: Maurice Steijn keert als trainer terug bij NAC Breda
De kogel is door de kerk: Maurice Steijn is officieel de trainer van NAC Breda. De komst van de voormalig coach van ADO Den Haag en VVV-Venlo was allang geen geheim meer, maar vrijdagavond was er ook vanuit het Rat Verlegh Stadion gele rook te zien. Steijn is de opvolger van Peter Hyballa en treft een onrustige volksclub met promotieambities.

Union Berlin wil vol stadion en gaat alle testen betalen
Een bijzonder gebaar van Union Berlin. De Bundesliga-club wil hoe dan ook volgend seizoen spelen in een vol stadion. Daarvoor trekt de Berlijnse club de beurs, want Union gaat voor alle fans coronatesten betalen. Of de autoriteiten dat goed vinden, is nog maar de vraag.

Slechte instelling op training reden van absentie Kluivert
Het gaat de laatste weken niet goed met Justin Kluivert. Zijn prestaties zijn sinds de hervatting van de Serie A ondermaats en afgelopen woensdag beleefde de 21-jarige zijn dieptepunt, toen hij werd gepasseerd in de wedstrijdselectie van AS Roma. Trainer Paulo Fonseca geeft twee dagen later duidelijkheid.

Oman eert vorig jaar overleden Verbeek met onderscheiding
De vorig jaar op 63-jarige leeftijd overleden Pim Verbeek is door Oman geëerd. Het Arabische land heeft de voormalig bondscoach in Den Haag onderscheiden met een onderscheiding. De familie van Verbeek was aanwezig bij de ceremonie.

Titel lonkt voor Real Madrid na oerdegelijke thuiszege op Alavés
Real Madrid is weer een gigantische stap dichter bij de landstitel gekomen. In Madrid won de lijstaanvoerder zonder te overtuigen, maar ook zonder echt in de problemen te komen van Alavés. Karim Benzema benutte al vroeg een penalty en de spits speelde ook een belangrijke rol bij de tweede Madrileense goal, toen hij Marco Asensio liet scoren. Dat bleek ook de uiteindelijke uitslag: 2-0.

Meer nieuws

  1. vrijdag 14 augustus 2020

  2. donderdag 13 augustus 2020