NAC-coach Steijn: "Ik denk dat we een goede match zijn"

NAC-coach Steijn: "Ik denk dat we een goede match zijn"

10 juli 2020 – Maurice Steijn is dolbij met zijn rentree bij NAC Breda. De voormalig speler van de club keerde vrijdagavond als trainer terug bij de nummer vijf van de Eerste Divisie van afgelopen seizoen. Maandag leidt Steijn voor het eerst de training. Dat doet hij samen met Hans Visser, die ook naar NAC komt als assistent.Algemeen directeur Mattijs Manders geeft op de website van de club te kennen blij te zijn met Steijns komst. "We zien in hem een uitstekende trainer die tevens goed past bij NAC. Met Maurice willen we, vanuit een langetermijnvisie, bouwen aan NAC. We hebben dan ook bewust gekozen om vertrouwen uit te spreken in de vorm van een meerjarig contract. Wij kijken erg uit naar de samenwerking."

De oud-trainer van ADO Den Haag en VVV-Venlo hoefde ook niet lang na te denken toen de NAC-enclave zich bij hem meldde. Sinds oktober was Steijn werkloos, toen Al-Wahda uit de VAE hem na vijf duels ontsloeg.
"Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik graag trainer zou worden van NAC. Ik denk dat we goede match zijn. Ik kijk er dan ook erg naar uit om met de selectie aan te slag te gaan en hoop NAC terug te kunnen brengen naar waar het hoor."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 7 augustus 2020

  2. donderdag 6 augustus 2020