Zlatan: "Ibrahimovic is geen speler voor de Europa League"

Zlatan: "Ibrahimovic is geen speler voor de Europa League"

10 juli 2020 – Zlatan Ibrahimovic praat zichzelf richting de uitgang bij AC Milan. De 38-jarige Zweed voelt zich te groot voor spelen in de Europa League, al is het maar de vraag of de Italianen zich überhaupt weten te kwalificeren. "Ibra is geen speler voor de Europa League en Milan is geen club die in de Europa League thuishoort", aldus de spits, die over een aflopend contract beschikt."Ibra speelt om iets te winnen, anders blijft hij thuis", zegt Ibrahimovic tegen La Gazzetta dello Sport. "Er werd mij verteld dat met pensioen gaan in de Verenigde Staten te gemakkelijk zou zijn. Daarom ben ik teruggekomen naar Milaan. Ik ben hier voor de passie, want ik speel vrijwel gratis voor deze club."

Vermoedelijk komt Ralf Rangnick komend seizoen bij Milan aan het roer te staan. Ibrahimovic is duidelijk niet onder de indruk van de Duitser. "Wie is Rangnick? Ik weet niet eens wie hij is." Kortom, een vertrek uit Milaan lijkt aanstaande. "Ik weet niet of er na Milan nog een club komt. Ik sluit niet graag de deuren voor nieuwe kansen."

Enige bescheidenheid blijft hem vreemd. "Ibra is geboren om te voetballen en is daar nog steeds de beste in. We wachten af hoe ik mij over twee maanden voel. We zullen ook zien wat er de club gebeurt. Ik ga alleen ergens heen waar ik ook enige controle heb en niet naar een club waar woorden niets waard zijn."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 7 augustus 2020

  2. donderdag 6 augustus 2020

  3. woensdag 5 augustus 2020