PSV verwacht Malen weer helemaal fit bij start Schmidt

PSV verwacht Malen weer helemaal fit bij start Schmidt

9 juli 2020 – PSV verwacht komend seizoen weer volledig te kunnen beschikken over Donyell Malen. De aanvaller raakte vorig seizoen zwaargeblesseerd aan zijn knie, maar de verwachting in Eindhoven is dat hij bij de eerste training van Roger Schmidt over anderhalve week weer volledig kan aansluiten.Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Tegen Feyenoord viel de aanvaller in december uit met een zware kniekwetsuur, waardoor hij normaliter het EK ook had moeten missen. Omdat dat toernooi werd uitgesteld, mag de PSV'er blijven hopen op een oproep in de zomer van 2021, mits hij een goed seizoen draait in Eindhoven.

Volgens het regionale dagblad zit het in de planning dat Malen bij PSV blijft, ondanks voorzichtige interesse uit het buitenland na zijn doorbraak vorig seizoen. Hoewel hij in december al aan de kant kwam te staan, kroonde zich namens PSV met elf treffers – waarvan vijf tegen Vitesse – toch tot clubtopscorer in de Eredivisie, boven runners-up Denzell Dumfries en Cody Gakpo (beide zeven goals).

Via PSV hoopt Malen zich weer in de kijker van Oranje te spelen, maar heeft wel Sam Lammers en Maximiliano Romero als concurrentie in Eindhoven. Als Malen inderdaad fit genoeg is om vanaf de eerste training volop mee te trainen, lijkt hij zich echter geen zorgen te hoeven maken over een basisplaats komen seizoen onder de nieuwe Duitse coach.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 6 augustus 2020

  2. woensdag 5 augustus 2020