Vinicius Junior in zelfquarantaine bij Real, besmetting in België

Vinicius Junior in zelfquarantaine bij Real, besmetting in België

9 juli 2020 – Real Madrid-aanvaller Vinicius Junior ontbreekt in elk geval voor even bij Real Madrid als gevolg van de coronatest die hij aflegde. De Braziliaan kreeg een onbekende uitslag op zijn test en is daarom in zelfquarantaine gezet, al moet uit een volgende test blijken of hij daadwerkelijk is besmet. Luka Jovic ontbrak sowieso al vanwege zijn zelfisolatie, wat uit voorzorg was gedaan. Een vriend van hem was positief besmet. 

Dat heeft Real Madrid laten weten. Vinicius Junior heeft een test afgelegd, maar de uitslag ontbrak en kan dus positief zijn. Daarom moet hij eerst in zelfisolatie en miste hij de training, al verwacht tariner Zinedine Zidane hem er wel gewoon bij. Sergio Ramos en Dani Carvajal (schorsing) zijn er eveneens niet bij, Nacho Fernandez en Marcelo ontbreken sowieso wel vanwege een blessure tegen Alavés.

Besmetting in België
Ook in België kwam er een coronabesmetting aan het licht: Genk-aanvaller Paul Onuachu kreeg een positieve test. Daardoor is er door opponent AA Gent een streep gezet door de oefenwedstrijd die zaterdagavond op het programma stond tussen beide ploegen. Het duel van vrijdagavond tegen Eendracht Termien is eveneens geannuleerd door Genk.

gerelateerd