Atalanta dendert door, AS Roma wint zonder Kluivert

Atalanta dendert door, AS Roma wint zonder Kluivert

8 juli 2020 – Er staat geen maat op Atalanta sinds de coronacrisis. De club van Hans Hateboer, Marten de Roon en Robin Gosens won woensdagavond ook de zesde wedstrijd sinds de herstart van de Serie A. Op eigen terrein werd Sampdoria met 2-0 geklopt. AS Roma, dat aantrad zonder Justin Kluivert, heroverde de vijfde plaats door met 2-1 te winnen van Parma.Atalanta - Sampdoria 2-0
Atalanta komt ook volgend seizoen uit in de Champions League, dat staat zo goed als vast. De vraag is op welke van de bovenste vier plekken de club uit Bergamo eindigt. Door doelpunten van Rafael Tóloi en Luis Muriel won Atalanta woensdag van Sampdoria. Daardoor nam het de derde plaats van Inter over. De stuntclub heeft nu ook nummer twee Lazio in het vizier. De club uit Rome heeft twee punten meer.

AS Roma - Parma 2-1
De andere club uit Rome deed goede zaken door in navolging van concurrenten AC Milan en Napoli ook te winnen. De Romeinen traden aan zonder Kluivert. De Nederlandse aanvaller maakte zelfs geen deel uit van de selectie. Daardoor wakkeren de geruchten over een vertrek van de oud-Ajacied verder aan. Bij afwezigheid van Kluivert bezorgden Henrikh Mkhitaryan en Jordan Veretout de club uit de Italiaanse hoofdstad de zege. AS Roma klom daardoor weer over Milan en Napoli heen.

Overige uitslagen:
Bologna - Sassuolo 1-2
Torino - Brescia 3-1

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 13 augustus 2020

  2. woensdag 12 augustus 2020

  3. dinsdag 11 augustus 2020