'PSV verlengt contract en verhuurt Luckassen opnieuw'

'PSV verlengt contract en verhuurt Luckassen opnieuw'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 juli 2020 – Derrick Luckassen staat op het punt zijn contract bij PSV te verlengen en opnieuw te worden verhuurd aan RSC Anderlecht. Volgens De Telegraaf scheidt enkel de juridische afwikkeling de 25-jarige verdediger van een terugkeer naar de Belgische club.

Voor hij terugkeert bij Anderlecht, zal Luckassen zijn contract in Eindhoven met een jaar verlengen tot medio 2023. Zo behoudt de verdediger zijn transferwaarde en kan PSV hem in een later stadium alsnog verkopen. De Eindhovenaren namen Luckassen drie jaar geleden voor vijf miljoen euro over van AZ en hopen de investering terug te verdienen.

Bij PSV heeft Luckassen in elk geval geen toekomst meer. Zeker niet na zijn uitspraken van vorig jaar, waarin hij aangaf een terugkeer naar zijn eigenlijke werkgever uit te sluiten. Bij Anderlecht, waar hij een stuk gelukkiger was dan bij PSV, was Luckassen vorig seizoen een vaste waarde. De Belgische club zal volgend seizoen het volledige salaris van de verdediger overnemen.

Reacties

gerelateerd