Champions League-ticket erg ver weg voor Getafe

8 juli 2020, 22:48

De kans dat Getafe volgend seizoen uitkomt in de Champions League wordt steeds kleiner. De Ajax-beul leed woensdagavond voor de zevende keer sinds de hervatting van La Liga puntenverlies. Op eigen terrein verloor de ploeg van trainer José Bordalás met 1-3 van Villarreal. Daardoor is een eindnotering in de top vier een utopie geworden voor Getafe. Villarreal blijft door de zege wel in de race om een ticket voor het miljardenbal.

Net als Real Sociedad valt Getafe de voorbije weken flink tegen. Sinds de herstart van de Spaanse competitie won de ploeg die Ajax uitschakelde in de Europa League nog maar één keer. Tegen Villarreal, dat de top vier steeds beter in het vizier krijgt, ging het wederom mis. Met twee rake strafschoppen na rust werd Santi Cazorla de beul van Getafe. Hugo Duro was tussen Cazorla's doelpunten trefzeker namens Getafe. Rubén Peña besliste vlak voor tijd namens Villarreal de wedstrijd door de 1-3 te maken.

Getafe heeft, met een wedstrijd meer gespeeld, nu zeven punten minder dan nummer vier Sevilla. De club van Luuk de Jong kan Getafe donderdag al op een onoverbrugbare achterstand zetten. Villarreal, dat vijfde staat, heeft drie punten minder dan Sevilla. Als Getafe zich via de competitie niet plaatst voor de Champions League, kan het door het winnen van de Europa League nog een ticket verdienen voor het miljardenbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen