FC Den Bosch krijgt nog eens drie punten in mindering

8 juli 2020, 19:36

FC Den Bosch heeft voor de tweede keer in een aantal maanden tijd drie punten in mindering gekregen. De club is gestraft omdat het eind vorig jaar de financiën niet op orde had. Geluk bij een ongeluk: de straf geldt voor het afgelopen seizoen, dat werd afgebroken vanwege de coronacrisis.

FC Den Bosch zakt op de ranglijst van vorig seizoen nog van de elfde naar de twaalfde plaats. Een aantal maanden geleden werd de club ook al drie punten in mindering gebracht. Toen werd de club gestraft vanwege overschrijding van de personeelskosten. Beide straffen hebben geen gevolgen voor het nieuwe seizoen.

"Op de straf is nog steeds het een en ander af te dingen en we zijn het er niet mee eens dát we gestraft zijn. Ons verweer richtte zich niet alleen op de puntenaftrek, maar ook tegen het voornemen om de straf in komend seizoen te laten vallen. We zijn dan ook opgelucht dat het bestuur Betaald Voetbal van de KNVB zich – in lijn met onze argumenten – hard heeft gemaakt voor het effectueren van de straf in het seizoen 2019-2020", reageert Rob Kleijzen namens de Raad van Commissarissen en directie van FC Den Bosch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen