NEC breekt contract begeerd toptalent Proper open

8 juli 2020, 19:09

NEC heeft Dirk Proper (18) langer vastgelegd. De jeugdinternational zette woensdag zijn handtekening onder een contract dat doorloopt tot de zomer van 2023. Zijn vorige verbintenis liep twee jaar eerder af.

Proper is één van de toptalenten die in Nijmegen rondloopt. NEC raakte onlangs een ander groot talent, Anthony Musaba, kwijt aan AS Monaco. Proper kiest een andere weg naar de top. "Het afgelopen jaar ben ik bij de selectie van het eerste elftal gekomen en heb ik al enkele wedstrijden gespeeld. Het komende seizoen wil ik een vaste waarde zijn en op die manier mezelf blijven ontwikkelen. Ik was hier nog niet uitgeleerd en voel me thuis bij deze club, om die reden wilde ik graag blijven. Ik heb zin in het komende seizoen waarin we hopelijk een nieuwe stap kunnen zetten", aldus de jonge middenvelder.

Wilco van Schaik is trots dat Proper ervoor kiest zich verder te ontwikkelen bij NEC. "Hierop kunnen we echt verder bouwen. Deze contractverlenging kan dan ook worden gezien als een groot compliment aan Dirk en zijn familie, zijn management en N.E.C. dat we er op deze manier uitgekomen zijn."

Proper speelde tot nu toe negen wedstrijden in het eerste elftal van NEC. Hij maakte afgelopen november nog deel uit van het Oranje Onder-17 dat op een haar na de WK-finale misliep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen