Goed gemutste Zlatan: "Ik ben voorzitter, speler en coach"

8 juli 2020, 13:36

Zlatan Ibrahimovic is goed gemutst na de zege van AC Milan op Juventus (4-2). "Als ik hier sinds de eerste speeldag had gezeten, konden we meedoen om de Scudetto", aldus de Zweed, die dinsdagavond vanaf de penaltystip de aansluitingstreffer maakte.

Vlak na zijn doelpunt werd Ibrahimovic gewisseld, maar vanaf de bank voorzag hij zijn teamgenoten volop van advies. "Ik ben voorzitter, speler en coach", grapt hij in gesprek met DAZN. "Het enige negatieve is dat ik alleen betaald word al speler. Er is nog een maand om mezelf te vermaken. We zitten in een vreemde situatie en daar hebben we geen controle over."

Lees ook: Sarri ziet black-out bij Juventus: "Eerste uur van wereldklasse"

Hoe de toekomst van Ibrahimovic eruit ziet, is nog onduidelijk. Aangenomen wordt dat zijn aflopende contract geen vervolg krijgt. "Ik ben 38 jaar oud, ik heb niet meer het lichaam dat ik had. Maar ik ga er slim mee om. Ik probeer niet dezelfde dingen te doen die ik op mijn twintigste deed. Als ik het verschil niet kan maken, vind ik dat niet leuk. Ik ben hier niet om mascotte te zijn, ik wil mijn ploeggenoten, de club en fans helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen