Locadia haakt geblesseerd af voor toernooi op Disney resort

8 juli 2020, 10:44

Jürgen Locadia moet een flinke teleurstelling verwerken. De aanvaller van FC Cincinnati is dankzij een dijbeenblessure een paar weken uit de roulatie. Voor de aanvaller een flinke domper, omdat deze week het MLS is back tournament begint.

Vlak voor de coronastop maakte Locadia, die verhuurd wordt door Brighton & Albion Hove, zijn eerste minuten. Ook heeft hij zijn eerste doelpunt al te pakken. De komende tijd wordt zijn geduld op de proef gesteld. "Het zal waarschijnlijk een paar weken duren", aldus Jaap Stam, die zaterdagnacht (Nederlandse tijd) tegen Columbus Crew debuteert als trainer van Cincinnati. "Maar je weet het nooit me zulke blessures, het hangt ervan af hoe spelers zich voelen. We moeten er dagelijks naar kijken."

Locadia moet hopen dat het unieke MLS-toernooi op het Disney resort van Florida niet aan zijn neus voorbij gaat. Cincinnati speelt in elk geval drie groepsduels, waaronder een tegen het Atlanta United van Frank de Boer. De laatste poulewedstrijd wordt gespeeld op 23 juli, het toernooi eindigt op 11 augustus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen