Willem II werkt komend seizoen met iets hoger spelersbudget

Willem II werkt komend seizoen met iets hoger spelersbudget

8 juli 2020 – Willem II verteert de coronacrisis zeer behoorlijk. De Tilburgers werken met dezelfde begroting en hebben zelfs een iets hoger spelersbudget van boven de vier miljoen euro. Anderzijds kan de club niet de stap maken die het aanvankelijk voor ogen had."Omdat we een flink eigen vermogen hebben en over een goede liquiditeitspositie beschikken, slagen we erin om onze concurrentiepositie te verbeteren", zegt directeur Martin van Geel tegen het Brabants Dagblad. "De begroting blijft hetzelfde, al calculeren we in dat we wat verlies zullen maken."

De club legde voor de coronacrisis een stevig fundament. Belangrijke sponsoren bleven aan boord  en ook op sportief vlak deden de Tricolores hun werk. Willem II verzekerde zich al in een vroeg stadium van de diensten van Leeroy Owusu, Kwasi Wriedt, Derrick Köhn en Görkem Saglam.

Toch had Willem II grotere stappen willen maken. "Grote verbouwingsplannen zijn on-hold gezet. Het aantal tribuneplaatsen op de tweede verdieping wordt niet uitgebreid. Kantoren, fitnessruimte en spelershome worden vooralsnog niet aangepakt. We moeten eerst corona maar eens verwerken."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 15 augustus 2020

  2. vrijdag 14 augustus 2020