Douglas over FC Emmen: "Ik voelde mij zwaar genaaid"

8 juli 2020, 09:08

Douglas is niet te spreken over de handelswijze van FC Emmen. De voormalig verdediger van FC Twente (op archiefbeeld) meldde zich in november op de Meerdijk om fit te worden, een paar dagen na zijn komst bracht Emmen naar buiten dat Douglas niet op een contract hoefde te rekenen.

"Ze wísten dat ik nog niet klaar was, dat had ik vooraf zelf gezegd. Ik zocht alleen een kans om weer op niveau te komen", zegt Douglas tegen Voetbal International. "Maar zoals Emmen het naar buiten bracht, dacht iedereen: Zie je wel, het is over met Douglas. Ik voelde mij zwaar genaaid."

De 32-jarige Douglas is juist van plan terug te keren in de Eredivisie, ook al speelde hij begin 2017 zijn laatste officiële duel. "Het gaat lukken, volgend seizoen speel ik weer in de Eredivisie", klinkt het zelfverzekerd. "Nu ben ik weer topfit en klaar om te genieten. Mijn zaakwaarnemer is bezig, over een paar weken komt er wat moois uit. Dat kan niet anders."

Na succesvolle jaren bij Twente speelde Douglas voor Dinamo Moskou, Trabzonspor en Sporting Portugal. In zijn Portugese periode werd hij geschorst voor het nemen van een plaspil. Sindsdien kwam Douglas nergens meer aan de bak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen