West Ham-coach Moyes baalt van schema: "Dat is niet correct"

West Ham-coach Moyes baalt van schema: "Dat is niet correct"

7 juli 2020 – De Premier League draait op volle toeren. Na de coronastop heeft de competitie het tempo er behoorlijk in en de duels volgen elkaar in rap tempo op. West Ham United-trainer David Moyes heeft kritiek op de competitieleiding omdat hij vindt dat het schema niet eerlijk in elkaar is gevallen voor zijn club.West Ham staat vier punten boven de degradatiestreep en zit in een serie van drie duels in zeven dagen. Zondag speelde de ploeg met 2-2 gelijk bij Newcastle United, woensdag wacht het duel met Burnley en zondag gaan de Londenaren naar hekkensluiter Norwich City. Dat West Ham het uitgerekend in de drukste fase van het seizoen tegen directe concurrenten opneemt, vindt Moyes niet eerlijk.

"Dit zijn voor ons drie cruciale wedstrijden en dus vind ik het correct van de leiding", zegt Moyes tegen de BBC. "Ik vind dat de Premier League dat niet goed aangepakt heeft. De spelers weten dat ze sneller moeten herstellen van wedstrijden dan ze normaal zouden doen. Ik ben zeer tevreden over mijn spelers en hoe ze met de situatie omgaan."

Vorige week donderdag boekte West Ham een mooi succes door met 3-2 te winnen van Chelsea. Die overwinning kreeg in het weekend dus een vervolg met een remise tegen Newcastle.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 12 augustus 2020

  2. dinsdag 11 augustus 2020

  3. maandag 10 augustus 2020