Cambuur heeft primeur en gaat voor publiek oefenen

7 juli 2020, 16:54   Bijgewerkt: 7 juli 2020, 21:08

SC Cambuur gaat aanstaande donderdag als eerste profclub in Nederland een oefenduel met supporters spelen, want dat is sinds de coronastop nog niet gebeurd. De Eerste Divisie-club oefent in eigen stadion tegen amateurclub ONS Sneek en zet de deuren open voor 250 supporters. Het is voor Cambuur het eerste oefenduel richting het nieuwe seizoen.

Dat bevestigen de Leeuwarders via de eigen kanalen. 'In eerste instantie mochten hier nog geen supporters bij aanwezig zijn, maar na constructief overleg met de lokale autoriteiten is het voor 250 supporters toegestaan om hierbij aanwezig te zijn (binnen de corona-richtlijnen)', meldt de club. De koploper van het afgelopen Eerste Divisie-seizoen spreekt van een 'mooie eerste stap' naar het spelen met meer supporters. Volgende week donderdag speelt Cambuur thuis tegen Harkemase Boys. Ook bij dat duel mogen 250 fans aanwezig zijn. De trainingen van Cambuur zijn ook al met publiek.

Alleen seizoenskaarthouders krijgen de kans om een ticket te bemachtigen voor het duel, meldt Cambuur. Zij kunnen online tickets bestellen voor het duel van donderdagavond 20.00 uur. Tegenstander ONS uit Sneek speelt komend seizoen in de Hoofdklasse.

Lees ook: Cambuur neemt veelzijdige Ter Heide over van Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen