Verhuur aan Cercle Brugge lonkt voor kersvers Monegask Musaba

Verhuur aan Cercle Brugge lonkt voor kersvers Monegask Musaba

6 juli 2020 – Grote kans dat Anthony Musaba gestald wordt bij Cercle Brugge. De negentienjarige aanvaller verruilde recentelijk NEC voor AS Monaco, dat de Belgische club in bezit heeft. Vandaag (maandag) werd Paul Mitchell aangesteld als technisch directeur van Monaco én Cercle."Ik zie AS Monaco en Cercle Brugge als één geheel. Het project in Brugge is voor mij even belangrijk als dat hier in Monaco", zei Mitchell tijdens zijn presentatie. "De synergie tussen beide clubs moet er voor zorgen dat in beide clubs het aanwezige talent maximaal wordt gestimuleerd om tot het hoogst mogelijke rendement te komen."

CEO Igor Petrov verduidelijkte wat de plannen zijn met Cercle. "Wat Cercle Brugge betreft is het doel om onze spelers daar ervaring op te laten doen, voordat ze terugkeren naar AS Monaco", aldus Petrov. "Soms wordt beweerd dat een speler gekocht wordt door Monaco, maar dat zijn aankopen voor Cercle."

Waar Monaco de komst van Musaba al afrondde, bestaat dat de kans nog altijd dat Jan Paul van Hecke ook naar het prinsdom verkast. Waarschijnlijk dat Monaco voor de twintigjarige verdediger van NAC Breda een zelfde route in gedachte heeft. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 6 augustus 2020

  2. woensdag 5 augustus 2020