Megaschorsing Gelson Martins beperkt tot 'slechts' zes duels

Megaschorsing Gelson Martins beperkt tot 'slechts' zes duels

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

6 juli 2020 – AS Monaco en Gelson Martins kunnen opgelucht ademhalen: de megaschorsing van de aanvaller is flink ingekort. De Portugees dreigde tot in november te moeten brommen. Na een beroep kan Monaco vanaf volgende maand weer over Martins beschikken. Het betekent dat Martins 'slechts' zes duels heeft gemist.

In februari kreeg Martins een rode kaart voor het duwen van de arbiter. Vervolgens duwde hij de leidsman nog een keer. Het kwam hem op een schorsing van een half jaar te staan. Vanwege de coronacrisis wilde de Franse bond de periode 13 maart tot 30 juni niet meetellen bij de straf en deze weken doorschuiven naar het nieuwe seizoen. Het kwam erop neer dat Martins tot diep in de herfst niet zou mogen voetballen.

Monaco meldt op de officiële kanalen dat het zover niet komt. De straf wordt niet opgeschort en eindigt op 6 augustus. In het weekend van 22-23 augustus gaat de Ligue 1 van start.

Reacties

gerelateerd