Gisteren gemist: handhaving Werder, ruzie tussen Son en Lloris

7 juli 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 6 juli.

Bizar eigen doelpunt voorkomt degradatie van Werder Bremen

Werder Bremen speelt ook volgend seizoen op het hoogste niveau van Duitsland. De nummer zestien van de Bundesliga speelde dinsdag in return van de promotie/degradatie wedstrijd gelijk tegen FC Heidenheim: 2-2. Voor Werder verliep het opnieuw met hangen en wurgen. Een bizar eigen doelpunt van Norman Theuerkauf bleek cruciaal voor het elftal van aanvoerder Davy Klaassen.

Ruziënde Son en Lloris hoogtepunt bij zege Spurs

Tottenham Hotspur heeft zich enigzins hersteld van de flater tegen Sheffield United. Een eigen doelpunt van Michael Keane leverde de Londenaren maandagavond een minimale en vooral berekende zege op tegen Everton: 1-0. Tottenham houdt daarmee zicht op Europees voetbal, voor Everton lijkt dat onbegonnen werk. Maar na afloop zal het vooral gaan over de ruzie tussen Heung-min Son en Hugo Lloris.

'AC Milan vertrouwt Rangnick uitgebreid takenpakket toe'

Ralf Rangnick moet AC Milan terug naar de Europese top brengen. Volgens Italiaanse media wordt de 62-jarige Duitser niet alleen de nieuwe trainer, maar gaat Rangnick ook aan de slag als technisch directeur en krijgt hij de leiding over de medische staf. De vermoedelijke aanstelling krijgt tevens gevolgen voor Paolo Maldini.

Derksen: 'Arie geen NSB'er, wel engste man van dit land'

Johan Derksen noemt Arie Boomsma de 'engste man' van Nederland. In een opinierubriek van De Telegraaf blikt de analist van Veronica Inside terug op de voorbije twee weken. 'Ik zal me nooit verlagen tot een publiekelijke oproep om zijn sportschool te mijden', schrijft Derksen.

Sevilla nestelt zich steviger in top-vier van La Liga

Sevilla heeft goede zaken gedaan in de strijd om deelname aan de Champions League. De Andalusiërs, waar Luuk de Jong ruim een uur meespeelde, klopten Eibar maandagavond met 1-0. Sevilla profiteerde daarmee optimaal van het puntenverlies van achtervolgers Villarreal en Getafe.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen