Linssen: "Gesprek Advocaat gaf mij zo'n goed gevoel"

6 juli 2020, 16:52   Bijgewerkt: 9 juli 2020, 11:41

Dick Advocaat heeft Bryan Linssen overtuigd naar Feyenoord te komen. In eerste instantie wimpelde hij de Rotterdammers nog af, maar kwam het vandaag (maandag) tot een driejarige verbintenis. "Ik zat in een luxepositie, ik ging niet meteen op het eerste bod van een club in", zegt een blije Linssen.

"Ik heb veel clubs afgewezen. En ik merkte dat mijn hart meer uit ging naar Feyenoord dan waar dan ook. Ik heb een goed gesprek gehad met Dick Advocaat. Dat gaf mij zo'n goed gevoel. Toen wilde ik naar Feyenoord", aldus Linssen tegen het Algemeen Dagblad. "Ik ben blij dat ik nu voor een topclub speel. Het verhaal dat er een sponsor moest worden gevonden om mij binnen te halen? Dat lijkt mij echt onzin. Ze hebben geen Arjen Robben binnengehaald."

Linssen diende in het verleden Nederlandse subtoppers, in De Kuip wordt een ander niveau gevraagd. "Of het een succes wordt, weet je nooit. Maar ik ga alles geven. Ik wil echt heel graag. Feyenoord is een grote club, nu ik hier ben moet ik zorgen dat het een succes gaat worden ook. Dat er veel spelers zijn die het niet hebben kunnen maken, dat is zo. Ik ga ervoor zorgen dat ik niet tot dat rijtje behoor. Ik heb niet over namen van andere linkerspitsen gehad. Als je naar Feyenoord gaat, is er veel concurrentie. Dat is logisch. Je moet het zelf afdwingen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen