Officieel: Feyenoord weet Linssen alsnog naar De Kuip te halen

Officieel: Feyenoord weet Linssen alsnog naar De Kuip te halen

6 juli 2020 – Feyenoord is er toch in geslaagd Bryan Linssen naar De Kuip te halen. De 29-jarige aanvaller komt transfervrij over van Vitesse. In Rotterdam tekent hij een driejarig contract. In een eerder stadium mislukten de onderhandelingen vanwege een te groot verschil tussen vraag en aanbod. Omdat Dick Advocaat de Limburger dolgraag wilde hebben, is alles alsnog in orde gekomen.

"Het is geen geheim dat we al langer gecharmeerd zijn van Bryan", zegt technisch directeur Frank Arnesen op het clubkanaal van Feyenoord. "Zijn manier van spelen, zijn drive en zijn voorkomen passen goed bij Feyenoord. Doelpunten maken is heel belangrijk in het voetbal en met deze statistieken laat Bryan zien dat hij doeltreffend is en daarmee van grote toegevoegde waarde kan zijn voor Feyenoord. Mooi dus dat we er alsnog zijn uitgekomen. Zowel voor hem als voor ons is dit een stap vooruit."

Lees ook: Linssen: "Gesprek met Advocaat gaf mij zo'n goed gevoel"

In eerdere gesprekken liep een overeenkomst stuk over het salaris. Volgens Jan van Halst is dit probleem hoogstpersoonlijk door Advocaat getackled. De analist beweerde bij Rondo dat de Kleine Generaal een sponsor heeft gestrikt om het gat te dichten. Bij Feyenoord zien ze in Linssen de ideale (tijdelijke) opvolger van de geblesseerde Luis Sinisterra. De vorige week gepresenteerde Christian Conteh, waarvoor een half miljoen euro is betaald, wordt meer gezien als aankoop richting de toekomst, Linssen moet er direct staan. Sinisterra wordt op z'n vroegst pas volgend kalenderjaar terugverwacht bij Feyenoord.

Linssen speelde eerder voor MVV, VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en Vitesse.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021

  3. donderdag 15 april 2021