Sabani maakt indruk bij Emmen, Ugrinic krijgt kans bij Luzern

Sabani maakt indruk bij Emmen, Ugrinic krijgt kans bij Luzern

6 juli 2020 – FC Emmen gaat zich vermoedelijk versterken met Behadil Sabani. De verdedigende middenvelder was de afgelopen week op proef bij de Eredivisie-club en heeft genoeg indruk gemaakt om een contractvoorstel te krijgen. Dat geldt niet voor Tapmahoe Sopacua: de centrale verdediger maakte een bevredigende indruk, maar imponeerde niet genoeg.Dat schrijft RTV Drenthe. "We hebben tegen Tapmahoe gezegd dat hij in eerste instantie niet in aanmerking komt voor een aanbieding en dat we dus verder gaan zoeken", aldus Lukkien tegenover het regionale medium. Sabani, die uit de jeugdteams van Borussia Mönchengladbach komt, wél, al hangt het nog af van het mogelijke verlengen van onder andere Hilal Ben Moussa.

Lees ookFC Emmen geeft duo de kans en wil Frei en Ugrinic houden

Met de middenvelder is FC Emmen bezig om hem een nieuw contract te geven, maar Ben Moussa heeft vooralsnog alleen een tegenvoorstel gedaan. Filip Ugrinic (foto), die het afgelopen seizoen werd gehuurd van FC Luzern, komt vermoedelijk niet meer terug bij FC Emmen. Bij FC Luzern krijgt hij namelijk een nieuwe kans in de A-selectie, waardoor hij voorlopig in elk geval niet aansluit in Drenthe.

Verder hoopt de club nog altijd op de komst van Jan-Niklas Beste: afgelopen jaar kwam hij over van Werder Bremen en dat lijkt komend seizoen weer te mogen gebeuren. Mogelijk dat FC Emmen zich opnieuw meldt voor de diensten van Beste, al zal het ook afhangen van het duel dat Werder Bremen vanavond (maandag) tegen 1. FC Heidenheim 1846 speelt. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 4 augustus 2020

  2. maandag 3 augustus 2020