Miedema blij met eervolle prijs: "Is een mooie waardering"

6 juli 2020, 13:22

Vivianne Miedema werd afgelopen week gekozen tot de beste speelster van de Engelse Super League. Hoewel het ging om een voortijdig beeindigd seizoen, is de OranjeLeeuwin blij met de eervolle award. "Het voelt ook raar om zo'n prijs nu te krijgen. Door corona ben ik helemaal niet meer bezig met vorig seizoen. Toch is het een mooie waardering."

Dat vertelt ze tegenover De Telegraaf. De 23-jarige speelster heeft inmiddels al een imposante lijst aan prijzen bij elkaar gespeeld, zowel als team als ook als individu. "Ze zeggen wel eens dat je moet stoppen op je hoogtepunt, maar voor mij staan er nog hartstikke veel dingen open. Ik heb wel eens gezegd dat ik zou stoppen als ik topscorer van Oranje was of als ik er 100 had gemaakt. Maar zoals ik het nu zie, ga ik door zolang mijn lichaam het nog aankan en ik plezier heb", vertelt de nog altijd jonge aanvalster.

Met haar prijs hield ze Ellen White, Guro Reiten, Lucy Bronze en Beth England achter zich. Voor Arsenal is de uitverkiezing van Miedema uniek. Nooit greep een speelster van de Londense vrouwenploeg deze prijs. Tevens werd ze topscorer van Engeland, wel greep ze naast alle prijzen met Arsenal, met wie ze nog wel in de race is om de Champions League. "Ik heb vooral het wedstrijdgevoel gemist. Dat je 's ochtends opstaat en niet kan wachten om je kicksen aan te trekken en er tegenaan te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen