Streuer wil Elia en El Ahmadi: "Voor normaal loon kan het"

Streuer wil Elia en El Ahmadi: "Voor normaal loon kan het"

6 juli 2020 – Jan Streuer stelt dat FC Twente nog de tijd heeft om spelers binnen te halen. Tot dusver werd alleen Gijs Smal gepresenteerd en vielen er al veel namen in het geruchtencircuit in Enschede, maar de technisch directeur roept op tot kalmte. "We willen zo snel mogelijk iets doen, maar we hebben nog de tijd. De competitie begint pas half september, we hebben de tijd. Dat is een voordeel."Dat vertelt hij tegenover FOX Sports. Hoewel de fans van FC Twente vermoedelijk het liefst al hadden gezien dat er meer spelers waren gepresenteerd, laten de aankopen nog op zich wachten. "Het is niet zo eenvoudig om te onderhandelen, men is niet gewend dat het minder wordt", vertelt Streuer over de te betalen bedragen. "Wij kunnen minder bieden dan voorheen." Wel tekende Wout Brama vandaag (maandag) bij, na een goed gesprek met Sander Boschker. "Wout wilde excuses en een open eerlijk gesprek. Dat is gebeurd."

Lees ookBrama en Boschker spraken rel vorig seizoen uit

Verder vielen de recent namen van Eljero Elia en Karim El Ahmadi bij FC Twente. Dat zijn nog altijd serieuze opties, mits de spelers bereid zijn om salaris in te leveren. "Als ze voor het geld kiezen, kan het niet", verduidelijkt Streuer. "Als ze hier graag willen spelen en bereid zijn om dat voor een normaal salaris te doen, kan het."

Vertrek Drommel
Verder werd de technische man van FC Twente gevraagd naar de uitlatingen van doelman Joël Drommel in het Noordhollans Dagblad, waarin hij aangeeft meer dan open te staan voor een stap omhoog en dus weg bij FC Twente wil. "Dat lijkt me een hele gezonde ambitie", stelt Streuer. "Elke speler wil hogerop. Als een club hem wil hebben, meldt die zich hier. Maar ik ga er vanuit dat Drommel blijft, want hij gaat echt niet zomaar weg."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 4 augustus 2020

  2. maandag 3 augustus 2020