Brama en Boschker spraken rel vorig seizoen uit

Brama en Boschker spraken rel vorig seizoen uit

6 juli 2020 – Wout Brama en Sander Boschker hebben de vete van vorig seizoen uitgesproken. De heren lagen afgelopen jaar meer dan behoorlijk in de clinch, waarbij de keeperstrainer zich in niet mis te verstane woorden zeer negatief uitliet over de middenvelder. Daarvoor trekt hij het boetekleed aan, terwijl Brama juist een streep zet onder de affaire.Dat vertellen de hoofdrolspelers op de clubsite van FC Twente, waarin het nieuwe contract van Brama wordt gepresenteerd. "Vorige week hebben Wout en ik elkaar uitgebreid gesproken. De manier waarop ik tijdens het bewuste gesprek over Wout heb gesproken was niet goed", trekt Boschker het boetekleed aan. "Het beeld dat ik van Wout heb geschetst was niet correct. Dat heb ik met Wout kunnen bespreken en ik heb daarvoor mijn excuses aangeboden."

Lees ookBoschker keihard over Brama: "Hij is niet de redder"

De doelman zegt juist blij te zijn met het nieuwe contract van Brama, met wie hij volgend seizoen dus opnieuw gaat samenwerken. Dat moet geen problemen opleveren, als het aan de 33-jarige middenvelder ligt. "De manier waarop ik tijdens het bewuste gesprek met supporters na afloop bij FC Emmen werd neergezet vond ik niet kunnen", benadrukt hij. "Ik zet daar nu een streep onder, dat ligt achter ons. We gaan verder, we hebben elkaar hard nodig. Ik heb er heel veel zin in."

'Excuses op zijn plaats'
Algemeen directeur Paul van der Kraan laat zijn licht ook schijnen over de situatie. "Vorig seizoen kwam Wout na een gesprek tussen staf en supporters in een kwaad daglicht te staan. Zo ken ik Wout helemaal niet", aldus Van der Kraan, die zich stoorde aan de zogenoemde Twente Tapes. "Het kan niet zo zijn dat er op die manier openlijk over een werknemer wordt gesproken, dat is FC Twente onwaardig en daarvoor zijn excuses op zijn plaats. We wensen Wout een goed seizoen toe en uiteindelijk hopen we dat hij ook daarna van waarde gaat zijn voor FC Twente, in welke vorm dan ook."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 15 augustus 2020

  2. vrijdag 14 augustus 2020