Officieel: FC Twente houdt Brama binnenboord komend seizoen

Officieel: FC Twente houdt Brama binnenboord komend seizoen

6 juli 2020 – FC Twente heeft het aflopende contract van Wout Brama (33) maandagochtend officieel verlengd. De middenvelder tekent een verbintenis voor opnieuw één seizoen en sprak voordien het incident van vorig seizoen met clubicoon Sander Boschker uit. Zodoende is er een streep gezet door het veelbewogen vorige voetbaljaar."Ik denk dat ik absoluut nog van waarde kan zijn voor de nieuwe ploeg. Ik zal in ieder geval alles doen wat in mijn mogelijkheden ligt om het tot een succesvol seizoen te maken", laat Brama weten over zijn nieuwe verbintenis. Dat hij eerder succesvol samenwerkte met Ron Jans bij PEC Zwolle, zal ongetwijfeld ook hebben meegespeeld bij de middenvelder.

Technisch directeur Jan Streuer is eveneens content met het contractnieuws. "Het is goed dat Wout ook komend seizoen deel uitmaakt van de selectie. Hij heeft nog steeds de voetballende kwaliteiten om van waarde te kunnen zijn voor FC Twente. Bovendien is het is belangrijk dat er ervaring in de groep zit; hij kan als geen ander spelers bij de hand nemen, zowel binnen als buiten het veld", vindt Streuer.

Lees ookBrama en Boschker spraken rel vorig seizoen uit

Brama keerde twee jaar geleden na de degradatie van de club terug in Enschede, waar hij het najaar van 2014 vertrok om naar PEC Zwolle te gaan. Via Central Coast Mariners keerde hij uiteindelijk terug in De Grolsch Veste, waar hij een belangrijk aandeel had in het kampioensjaar. Vorig seizoen was zijn rol beduidend minder groot, mede vanwege de slechte relatie met trainer Gonzalo García.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 15 augustus 2020

  2. vrijdag 14 augustus 2020