Gisteren gemist: zeges voor Barcelona, Napoli en Atalanta

6 juli 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 5 juli.

Inter snijdt zich in vingers tegen 'Nederlands' Bologna

Internazionale had zondag op één punt van Lazio kunnen komen, maar is smadelijk onderuit gegaan tegen Bologna. Bij de bezoekers stonden Mitchell Dijks, Stefano Denswil en Jerdy Schouten in de basis en zij beleefden een bijzondere avond. Ondanks een 1-0 achterstand en een penalty tegen werd er met 1-2 gewonnen in Milaan door de nummer negen van het klassement.

Uitgeblust Liverpool boekt nietszeggende zege op Villa

De puf is eruit bij Liverpool na het behalen van de landstitel. Midweeks werd er al pijnlijk en ruim met 4-0 verloren bij Manchester City en zondag was het weer geen feest bij Liverpool. De ploeg speelde pover tegen Aston Villa, maar won wel met 2-0.

Atalanta wint voor achtste keer op rij en hijgt Inter in nek

Atalanta Bergamo is niet te stoppen in de Serie A. De Champions League-deelnemer heeft zondag voor de achtste keer op rij drie punten gepakt in de competitie, door met 0-1 te winnen van Cagliari. Atalanta sprankelde in de uitwedstrijd niet zoals de afgelopen weken, maar dat hoefde ook niet om de zege binnen te slepen.

Hoge pieken en diepe dalen: City verliest bij Southampton

Wisselvalligheid blijft Manchester City parten spelen, ook nu het Premier League-seizoen langzaam maar zeker zijn einde nadert. Enkele dagen na de eclatante 4-0 overwinning op kampioen Liverpool verloor het team van Pep Guardiola met 1-0 bij Southampton. Gezien het spelbeeld was dat een wonder te noemen.

'PSV oefent in augustus met duizenden fans tegen Vitesse'

PSV gaat op zaterdag 15 augustus thuis tegen Vitesse oefenen in het Philips Stadion. Het Eindhovens Dagblad meldt zondag dat het stadion van PSV dan het decor is van het FOX Sports-oefenprogramma. FOX Sports maakte onlangs al duidelijk dat er een programma in elkaar wordt gedraaid waarin Eredivisie-ploegen in augustus tegen elkaar gaan oefenen.

FC Barcelona legt critici het zwijgen op met show van vedettes

Eindelijk heeft FC Barcelona zondag weer eens indruk gemaakt in La Liga. De dolende grootmacht speelde twee keer op rij gelijk, maar won zondagavond op uitstekende wijze met 1-4 bij Villarreal. Zonder Frenkie de Jong had de nummer twee van de ranglijst weinig moeite met de subtopper. De sterrenaanval met Lionel Messi, Luis Suarez en Antoine Griezmann nam de ploeg bij de hand.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen