Elia hoopte op belletje uit De Kuip: "Had kunnen helpen"

Elia hoopte op belletje uit De Kuip: "Had kunnen helpen"

5 juli 2020 – Eljero Elia jaagt met Istanbul Basaksehir op de landstitel in Turkije. Het behalen van de titel zou een mooie bekroning zijn op zijn laatste jaar in Turkije, want de 33-jarige aanvaller gaat deze zomer vertrekken. Hij had gehoopt op een belletje van Feyenoord.Een terugkeer naar Nederland is een optie voor Elia, die graag aan de slag had gegaan bij Feyenoord. "Ik heb het herhaaldelijk aangegeven, maar Feyenoord is natuurlijk niets verplicht. Ik weet alleen zeker dat ik ze nog een of twee jaar goed had kunnen helpen", stelt hij tegen Voetbal International.

Wat hij deze zomer gaat doen, weet hij nu nog niet. "Ik ga de komende tijd echt alles eens goed op een rijtje zetten, maar pas na de competitie en de Europa League. Ik voel me nog ontzettend fit en zie en merk dat ik op het hoogste niveau nog van waarde kan zijn. Tegelijk heb ik vier kinderen in de leeftijden dat ze naar school moeten. Wat dat betreft is het misschien beter dat ik naar huis kom, of in ieder geval díchter naar huis."

Met Istanbul BB staat Elia bovenaan in Turkije. Door een doelpunt van de buitenspeler werd er zaterdag met 0-2 gewonnen bij Antalyaspor. De voorsprong op Trabzonspor bedraagt vier punten, al heeft die ploeg wel een duel minder gespeeld.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 12 augustus 2020

  2. dinsdag 11 augustus 2020

  3. maandag 10 augustus 2020