Zidane baalt van verhalen over arbitrage: "Ik word er moe van"

5 juli 2020, 20:33

Real Madrid stevent af op de landstitel in Spanje en staat nu zeven punten los van FC Barcelona, dat zondagavond nog in actie komt. De ploeg van Zinedine Zidane won zondagmiddag met 0-1 bij Athletic de Bilbao. Een goed resultaat, maar na afloop ging het vooral over de 'hulp' van de arbitrage. Zidane baalt daarvan.

Real Madrid kreeg na inmenging van de VAR een vrij goedkope penalty, die benut werd door Sergio Ramos. Hij maakte de enige goal van de wedstrijd. De verdediger stond later opzichtig op de voet van Raúl Garcia. Dat gebeurde in het strafschopgebied van Real, maar de VAR en de arbitrage grepen niet in. Zo ging het na afloop vooral over het feit dat de arbitrale beslissingen vaak in het voordeel van Real uitvallen.

"Ik word er moe van dat we steeds moeten horen dat we gewonnen hebben door de scheidsrechter", zei Zidane na de wedstrijd. "Mijn spelers verdienen respect. Dit is voor ons een heel belangrijke overwinning, die zwaarbevochten is. Totdat het zover is, kunnen we nog niet over de titel praten."

Lees hier het wedstrijdverslag van Athletic de Bilbao - Real Madrid.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen