Uitgeblust Liverpool boekt nietszeggende zege op Villa

5 juli 2020, 19:42   Bijgewerkt: 6 juli 2020, 00:08

De puf is eruit bij Liverpool na het behalen van de landstitel. Midweeks werd er al pijnlijk en ruim met 4-0 verloren bij Manchester City en zondag was het weer geen feest bij Liverpool. De ploeg speelde pover tegen Aston Villa, maar won wel met 2-0.

Uiteraard had de nederlaag bij Manchester City geen gevolgen, maar vervelend was het wel voor Liverpool. Jürgen Klopp wilde het zondag beter doen met zijn team en koos voor Divock Origi in de spits. De Belg kon met name in de eerste helft niet imponeren, net als het gehele elftal. Bij Aston Villa stond Anwar El Ghazi in de basis en hij was bijna doeltreffend in een counter. De aanvaller kreeg een prima kans, maar schoot tegen Alisson Becker aan.

Aston Villa hield aardig stand omdat Liverpool nauwelijks imponeerde. In de tweede helft werd er iets meer gas gegeven en dat leidde tot een overwinning. Sadio Mané hielp Liverpool twintig minuten voor tijd over het dode punt en Curtis Jones bepaalde de eindstand in de slotfase op 2-0. De aanvaller maakte eerder al indruk in het League Cup-toernooi tegen Everton en kreeg nu ook de kans in de Premier League. De negentienjarige Engelsman scoorde en beleefde een mooie week, omdat hij deze week al een nieuw contract signeerde.

Voor Aston Villa is de nederlaag slecht nieuws, want de ploeg staat achttiende en nog onder de streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen