Inter snijdt zich in vingers tegen 'Nederlands' Bologna

Inter snijdt zich in vingers tegen 'Nederlands' Bologna

5 juli 2020 – Internazionale had zondag op één punt van Lazio kunnen komen, maar is smadelijk onderuit gegaan tegen Bologna. Bij de bezoekers stonden Mitchell Dijks, Stefano Denswil en Jerdy Schouten in de basis en zij beleefden een bijzondere avond. Ondanks een 1-0 achterstand en een penalty tegen werd er met 1-2 gewonnen in Milaan door de nummer negen van het klassement.Inter won twee duels op rij en kon vandaag profiteren van de nederlaag van Lazio tegen AC Milan. De ploeg van Antonio Conte liet zondag echter na om dat te doen. De start was nog goed, omdat Romelu Lukaku na 22 minuten de 1-0 maakte. De Belg tikte een rebound binnen en maakte zijn twintigste van het seizoen. In de tweede helft kreeg Inter de kans om de 2-0 te maken, maar de zwak spelende Lautaro Martinez miste op slechte wijze een penalty. Die was gegeven na een overtreding van Mitchell Dijks. Dat gebeurde na een uur spelen en Inter had toen kunnen afrekenen met de bezoekers, zeker ook omdat Roberto Soriano rood kreeg.

Bologna kwam echter knap terug. De ploeg had sowieso al genoeg kansen gekregen en sloeg in de 74ste minuut toe via Musa Juwara. Het viel toen de kant van Bologna op omdat het door een rode kaart van Inter-verdediger Alessandro Bastoni tien tegen tien werd. In de tachtigste minuut was het weer raak voor Bologna, dat toesloeg uit een counter. Moussa Barrow scoorde na een vlijmscherpe counter: 1-2.

Inter staat derde en moet oppassen dat Atalanta niet langszij komt. Die ploeg heeft vier punten minder en komt dichterbij.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 7 augustus 2020

  2. donderdag 6 augustus 2020

  3. woensdag 5 augustus 2020