De Nooijer breekt kaak: "Geen goed begin van Kharchouch"

5 juli 2020, 17:14

Gérard de Nooijer is zeer ongelukkig begonnen aan zijn periode als assistent-trainer van Sparta Rotterdam. De trainer deed zaterdag mee in een partijvorm en botste vol op Reda Kharchouch, de nieuwe spits. Hij brak zijn kaak op drie plaatsen, bevestigt hij tegenover RTV Rijnmond.

Het ging zaterdag ongelukkig mis tussen hem en de spits. "Ik deed mee als verdediger aan een partijvorm. We zagen elkaar niet en hij botste vol tegen mij aan. Het was gewoon heel ongelukkig. Ik dacht in eerste instantie niet dat het zo erg zou zijn. Ik dacht gewoon dat mijn voortand eruit zou zijn. In het ziekenhuis ziekenhuis is er een scan gemaakt van mijn nek. daar bleek dat mijn onderkaak op drie plekken gebroken was en toen werd ik gelijk geopereerd", vertelt de assistent van Henk Fraser.

"Dat is geen goed begin van Kharkouch bij Sparta'', zegt De Nooijer met een knipoog. "Nee ik verwijt hem niets. Ik heb liever dat ik het heb dan dat hij zijn kaak had gebroken. Hij moet er straks staan. Ik herstel wel, daar hoef je je geen zorgen om te maken. Over drie of vier weken kunnen we er waarschijnlijk om lachen."

Hoe lang hij hinder zal ondervinden van het incident, weet de coach niet precies. "Volgende week moet ik terug naar het ziekenhuis. Er zitten nu plaatjes in. Voorlopig eet ik vloeibaar. Er staat wel een paar weken herstel voor, maar dat wil niet zeggen dat ik straks niets kan doen. De eerste twee weken zal ik in ieder geval wel moeten rusten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen