Spoorboekje: Werder speelt cruciaal duel, ook Spurs in actie

Spoorboekje: Werder speelt cruciaal duel, ook Spurs in actie

6 juli 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 6 juli.Nieuws

Duidelijkheid over oefenduels
Zondag werd er aangekondigd er maandagmiddag meer duidelijkheid komt over hoe de maand augustus eruit komt te zien voor de profclubs. Welke oefenduels krijgen we, en wanneer?

Wedstrijden

1.FC Heidenheim - Werder Bremen (20.30 uur)
Een kraker in Duitsland! Heidenheim en Werder Bremen strijden om een ticket voor de Bundesliga. De thuisploeg kende een sterke eindspurt in de 2.Bundesliga, terwijl Bremen - met Davy Klaassen - op de laatste speeldag directe degradatie voorkwam dankzij een royale zege op 1.FC Köln. Het eerste duel tussen beide ploegen is cruciaal, want daarmee kunnen ze een goede uitgangspositie verschaffen voor de return.

Tottenham Hotspur - Everton (21.00 uur) 
Erop of eronder voor Tottenham Hotspur. De ploeg van José Mourinho moet het thuisduel winnen van Everton om kans te blijven maken op Europees voetbal. De Londenaren, vorig seizoen nog CL-finalist, staan op een onthutsende negende plaats in de Premier League. Everton staat elfde en heeft ook nog een streepje zicht op de Europese ticktes. 

Sevilla - Eibar (22.00 uur)
Voor Sevilla is de thuiswedstrijd tegen Eibar er eentje die drie welkome punten in de strijd om het Champions League-ticket moet opleveren. De ploeg, met Luuk de Jong waarschijnijk in de punt, staat vierde en houdt bij winst een voorsprong van minimaal drie punten op Villareal. Voor Eibar zou een resultaat betekenen dat het nagenoeg zeker is van nog een jaar op het hoogste Spaanse niveau.

Voetbal op tv

19.30 uur: Levante - Real Sociedad, Ziggo Sport, live verslag van het La Liga-duel
20.30 uur: Heidenheim - Werder Bremen, FOX Sports 1, live verslag van het play off-duel
21.00 uur: Tottenham Hotspur - Everton, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel
22.00 uur: Sevilla - Eibar, Ziggo Sport, live verslag van het La Liga-duel
23.00 uur: FOX Sports Vandaag Laat, FOX Sports 1, programma met sportnieuws

Meer nieuws

  1. zaterdag 15 augustus 2020

  2. vrijdag 14 augustus 2020