Valencia schiet bar weinig op met nieuw puntverlies

Valencia schiet bar weinig op met nieuw puntverlies

4 juli 2020 – Wéér een teleurstellend resultaat voor Valencia. De ploeg, met Jasper Cillessen op doel, slaagt er sinds de hervatting van de competitie niet in om punten te pakken en verpest daarmee de kansen op Europees voetbal. Op bezoek bij Granada wordt het 2-2.In 2020 valt er weinig te lachen in de sinaasappelstad en vooral na de coronastop regent het nederlagen bij de overwinteraars in de Champions League. Slechts vier punten pakte de ploeg na de hervatting van La Liga. Tegen Granada moest gewonnen worden om weer een beetje naar boven te kijken.

Daar leek het na een moeizaam uur voetballen niet op, want toen klopte Carlos Fernández de Oranje-international vanaf de strafschopstip. In de minuten daarna toonde Valencia voor het eerst in weken weer echt karakter en boog het de stand door goals van Manu Vallejo en Goncalo Guedes om in een minieme overwinning. Zo leek het althans, want in de slotfase ging het wederom mis. Fede Vico prikte de 2-2 binnen. .

Daarmee verzuimt Valencia om Granada te passeren op de ranglijst. De club blijft tiende, met nog maar een minieme kans op Europa League-voetbal.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 14 augustus 2020

  2. donderdag 13 augustus 2020