Gisteren gemist: Juve lacht, beker Bayern en Engelse CL-strijd

5 juli 2020, 00:30   Bijgewerkt: 4 juli 2020, 23:39

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 4 juli.

Bayern in bekerfinale maatje te groot voor Bosz' Leverkusen: 2-4

Het is Peter Bosz niet gelukt om beslag te leggen op de DFB Pokal. De trainer van Bayer Leverkusen kwam met zijn ploeg te kort tegen landskampioen en favoriet Bayern München. De grootmacht uit Beieren stond al na een kwart wedstrijd op een ruime voorsprong en kwam mede door een gigantische flater van Bayer-keeper Lukas Hradecky niet echt meer in de problemen in Berlijn: 2-4.

Bloodworth scoort in finale en wint beker met Wolfsburg

Na de landstitel, heeft het vrouwenelftal van VfL Wolfsburg ook de Duitse beker gewonnen. Voor de zesde keer op rij is de club ook in het bekertoernooi de beste. Dominique Bloodworth was trefzeker in het spectaculaire duel (3-3), dat Wolfsburg na pingels uiteindelijk won van SGS Essen.

Chelsea na makkie tegen Watford weer op CL-koers

Chelsea staat weer op de vierde plaats in de Engelse Premier League. De ploeg van manager Frank Lampard zag eerder vandaag Manchester United winnen en herhaalde dat kunstje zelf ook. Watford was op Stamford Brigde geen partij voor de Londenaren: 3-0.

Handsbal De Ligt deert Juve niet in leuke Derby della Mole

Juventus is weer een stapje dichter bij de Italiaanse landstitel. De koploper van de Serie A won de stadsderby met overtuigende cijfers van Torino. Mede door een uitstekend eerste half uur, een eindelijk doeltreffende vrije trap van Cristiano Ronaldo en ondanks een ongelukkige handsbal van Matthijs de Ligt was de thuisploeg een klasse beter in de Derby della Mole: 4-1.

AC Milan laat Juve lachen na dreun ten koste van Lazio

De titelrace lijkt beslist in Italië. Lazio moest in eigen stadion winnen om Juventus bij te benen, maar ging kiezelhard onderuit tegen AC Milan. Daarmee is het gat met nog acht duels te spelen liefst zeven punten. Voor Milan lonkt Europees voetbal na de 0-3 zege in Rome.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen