Chelsea na makkie tegen Watford weer op CL-koers

Chelsea na makkie tegen Watford weer op CL-koers

4 juli 2020 – Chelsea staat weer op de vierde plaats in de Engelse Premier League. De ploeg van manager Frank Lampard zag eerder vandaag Manchester United winnen en herhaalde dat kunstje zelf ook. Watford was op Stamford Brigde geen partij voor de Londenaren: 3-0.United was eerder op de dag over Chelsea heengewipt na een 5-2 zege op Bournemouth, waardoor de strijd om het laatste Champions League-ticket onverminderd spannend blijft. Lampards mannen moesten op papier wel af zien te rekenen met Watford, dat net boven de rode degradatiestreep staat.

En daar blijft het vooralsnog ook wel staan, want al voor rust had Chelsea het duel eigenlijk al naar zich toegetrokken. Na een half uur brak spits Olivier Giroud het treffen open met een knappe goal en kort voor rust maakte Willian de 2-0. Hij scoorde vanaf de stip na een overtreding van Etienne Capoué.

Slechts drie keer schoot Watford op doel, allemaal in het laatste kwartier van de wedstrijd. Eén keer moest Kepa echt ingrijpen. Daarmee was alles wel gezegd over de spanning van het duel na de goal van Willian. Ook Ross Barkley scoorde nog in de laatste minuten. Voor Watford wachten nog helse weken, voor Chelsea lonkt nog altijd een nieuw jaar in de Champions League.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 14 augustus 2020

  2. donderdag 13 augustus 2020