Alsmaar kwakkelende Hazard mist weer duel Real Madrid

Alsmaar kwakkelende Hazard mist weer duel Real Madrid

4 juli 2020 – Het wil dit seizoen maar niet lukken met Eden Hazard. De Belg kwam afgelopen zomer voor 100 miljoen over van Chelsea, maar in het shirt van Real Madrid is de vleugelaanvaller voornamelijk geblesseerd. Ook tegen Athletic Bilbao zal Hazard niet in actie komen, verklapt trainer Zinédine Zidane.Eerder deze week miste Hazard het duel met Getafe al. Zijn enkel speelde hem parten, terwijl hij daar enkele maanden geleden juist aan was geopereerd. Die enkel heeft er dit seizoen voor gezorgd dat Hazard al tientallen duels niet in actie kon komen.

Zidane ziet dat Hazard baalt van het kwetsuur, maar wil simpelweg geen risico's nemen. "Hij is bezig aan zijn eerste jaar hier in Madrid en hij wil zich tonen en de ploeg helpen. Een speler die zich niet kan tonen op het veld: voor mij persoonlijk is dat het ergste dat er bestaat. Ik hoop dat het niet al te erg is en dat we hem terug bij ons hebben voor het einde van het seizoen", aldus de trainer van de koploper in aanloop naar het duel van morgen.

Met nog vijf duels te spelen, maar Real vier punten voorsprong op de enige overgebleven concurrent FC Barcelona. Hazards aandeel in de koppositie is nihil, met slechts één goal en zes assists in veertien competitiewedstrijden.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 14 augustus 2020

  2. donderdag 13 augustus 2020