Setién over Messi-gerucht: "Praten waar we over moeten praten"

Setién over Messi-gerucht: "Praten waar we over moeten praten"

4 juli 2020 – Quique Setién wil nog altijd niet speculeren over zijn toekomst als trainer van FC Barcelnoa. De trainer staat in Catalonië onder grote druk door de slechte sfeer in de groep, de matige resultaten van de laatste weken en de grote kans op het mislopen van de landstitel. Ook gaat hij in op het gerucht rondom Lionel Messi.

Volgens enkele Spaanse media wil de Argentijn in 2021 vertrekken bij Barcelona. Setién weet van niets. "Het zijn alleen maar geruchten en daar doe ik niet aan mee. Daar zijn jullie (de journalisten, red.) voor. Ik heb Leo goed zien trainen en we praten waar we over moeten praten: niets meer, niets minder."

Lees ook: Frenkie de Jong moet ook duel tegen Villarreal laten schieten

Met een achterstand van vier punten op Real Madrid moet Setién hopen op een 100 procent score in de resterende vijf duels van zijn club en een aantal miststappen van de eeuwige rivaal. Door de slechte serie van drie gelijke spelen op rij, wordt er gespeculeerd over zijn toekomst. "Ik weet dat er onrust is, maar ik richt me op mijn werk. Het is niet voor het eerst dat het onrustig is als de resultaten tegenvallen en het zal ook niet de laatste keer zijn."

gerelateerd