Duin terug bij AZ: "Moet klaar zijn voor mijn kans"

4 juli 2020, 14:05   Bijgewerkt: 4 juli 2020, 14:20

Jelle Duin is na een verhuurperiode van één jaar aan FC Volendam teruggekeerd bij AZ. De aanvaller sluit komend seizoen aan bij het belofte-elftal, maar hoopt zijn kans bij het eerste elftal te pakken op het moment dat die zich aandient.

De 21-jarige speler kwam afgelopen seizoen tot vijf doelpunten in zeventien competitie-optredens voor het elftal van trainer Wim Jonk. "Ik heb veel geleerd van Jonk en kijk op zich met en goed gevoel terug op het seizoen", vertelt Duin in gesprek met NH Nieuws. "Ik denk dat ik er een betere, volwassenere voetballer door geworden ben."

Eén van die vijf doelpunten in het voorbije seizoen maakte Duin tegen Jong AZ. Ook kende hij afgelopen seizoen blessureleed. "Ik wil dit seizoen ten eerste fit blijven. Als ik lang fit blijf, merk ik dat ik lekkerder in mijn vel kom. Ik moet gewoon minuten maken en ik hoop dat ik zoveel mogeiljk ga spelen bij Jong." Hij hoopt dat daar dan méér uit voortvoeit. "Als ik een kans krijg op de training of bij het eerste moet ik hem pakken, dan moet ik er klaar voor zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen