Petrovic liet aanbieding schieten: "Jawoord al aan Dick gegeven"

4 juli 2020, 08:38

Zeljko Petrovic gaat aan de slag als assistent-trainer bij Feyenoord. De coach bevestigde dat nieuws vrijdagavond. De 54-jarige trainer kreeg onlangs nog een interessante en lucratieve aanbieding uit India, maar heeft die laten schieten.

"Ik had mijn jawoord al gegeven", zegt Petrovic tegen het Algemeen Dagblad over zijn komst naar Feyenoord. "Die eigenaar zei: 'Je hebt toch niet getekend?' Maar ik ben een man van mijn woord." Petrovic kijkt er naar uit om weer met Advocaat te werken."We bellen elkaar wekelijks. Als ik ergens als trainer aan de slag ben, komt hij met zijn vrouw kijken. Ik ben niet bevriend met de trainer, maar met de mens Dick Advocaat", stelt Petrovic. "We trekken buiten het voetbal veel met elkaar op. Op tweede kerstdag was ik bij hem uitgenodigd voor het diner. Dat zegt wel wat."

Petrovic is niet alleen lyrisch over de trainer Advocaat, maar ook over de mens. "Als mens is Dick Advocaat een geweldenaar. Een warme man met een heel groot hart voor vrienden. En dan praat ik nog niet eens over zijn kwaliteiten als trainer", zegt Petrovic. "Ik weet wat Advocaat met een training wil of wat er tactisch moet gebeuren. Zo coach ik de spelers. Ik coach niet op mijn manier, maar op de manier zoals hij zou willen dat ik het doe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen