Marokko
0 – 0
Spanje

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'PSV akkoord met Anderlecht over verhuurbeurt Luckassen'

'PSV akkoord met Anderlecht over verhuurbeurt Luckassen'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 juli 2020 – PSV gaat Derrick Luckassen volgend seizoen toch opnieuw verhuren aan Anderlecht. De Belgische club had hem vorig jaar ook te leen, maar liet de koopoptie in het contract gaan omdat die te duur was. Voor het nieuwe seizoen kunnen ze hem echter toch weer huren en dat gaat op korte termijn vermoedelijk ook gebeuren.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Luckassen heeft eigenlijk geen toekomst meer in Eindhoven, mede door de uitspraken die hij vorig seizoen zelf deed. "Ik houd voor mezelf alle opties open, behalve teruggaan naar PSV. Dat is voor mij geen optie meer", zei hij onder andere. Het liefst was hij in België gebleven, maar de vijf miljoen euro die hij moest kosten, was de Belgische topclub te gortig. Daarom lieten ze de koopoptie varen, maar ging men wel het gesprek aan met PSV over een nieuwe verhuurperiode.

Lees ookLuckassen kent zijn toekomst niet, maar wil niet terug naar PSV

Met succes, want komend jaar gaat hij opnieuw naar de Jupiler Pro League op huurbasis. PSV werkt mee aan de huurtransfer, volgens het ED ook om de band met diens zaakwaarnemer Mino Raiola op pijl te houden. Ook hebben ze niets aan een volledig ongemotiveerde speler, waardoor ze hem nu in de etalage te hopen zetten. Zijn verbintenis loopt nog door tot en met 2022, waardoor ze in de toekomst graag nog iets van de in 2017 geïnvesteerde vijf miljoen euro willen terugkrijgen.

Luckassen was afgelopen seizoen een basisspeler bij de Belgische club, die het seizoen als achtste eindigde. Samen met Philippe Sandler kreeg hij regelmatig speeltijd achterin met Vincent Kompany, al keerde de oud-speler van PEC Zwolle terug naar Manchester City. Voor hem is een nieuwe gang naar Anderlecht een stuk minder realistisch. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd