Fortuna haalt Wehking binnen, Excelsior houdt Ormonde-Ottewill

3 juli 2020, 16:31

Fortuna Sittard heeft het keepersgilde voor komend seizoen op orde. De talentvolle Joshua Wehking heeft een tweejarig contract getekend bij de Limburgers na een succesvolle proefperiode. Normaliter wordt hij derde keuze achter Alexei Koselev en Yanick van Osch, die eerder werd overgenomen van (Jong) PSV.

Dat heeft Fortuna Sittard laten weten. Met Azbe Jug en Rowen Koot vertrokken twee van de drie doelverdedigers deze zomer uit Limburg, waardoor de komst van Van Osch en ook Wehking wenselijk was. De doelman doorliep eerder de jeugdopleidingen van Bielefeld, RB Leipzig en VfL Bochum. "Ik ben blij dat we al zo vroeg in de voorbereiding ons keepers rond hebben", aldus technisch directeur Sjors Ultee.

Excelsior houdt Ormonde-Ottewill

Ook kwam er transfernieuws uit Rotterdam: Excelsior heeft Brandon Ormonde-Ottewill behouden voor de club. De verdediger werd het afgelopen half jaar al gehuurd van FC Dordrecht, maar is blijvend overgenomen door de mede Eerste Divisie-club. Hij tekent een contract voor twee jaar, met een optie voor nog een seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor โ‚ฌ60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor โ‚ฌ60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen