Everton bindt Nederlands talent Markelo (21) op de valreep

3 juli 2020, 15:59

Het Nederlandse talent Nathangelo Markelo (21) heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Everton. De jeugdinternational had een aflopende verbintenis, maar tekende op de valreep alsnog bij en staat tot en met 2022 onder contract bij The Toffees.

Dat heeft Everton bekend gemaakt. "Het voelt goed voor mij om dit contract te ondertekenen, omdat het betekent dat Everton echt potentie in mij ziet", aldus Markelo op de clubsite. "Everton is een van de grootste clubs van Europa en heeft grote ambities voor de toekomst. Dat ze zo in mijn geloven, betekent veel voor me."

Markelo – die in de jeugd uitkwam voor FC Volendam - speelt in de jeugdteams van Everton, maar traint ook al regelmatig mee met het eerste team, waarvoor hij zijn debuut overigens nog niet maakte. "Het is fantastisch om met zulke geweldige spelers te leren. Trainen met spelers als Andre Gomes - die op dezelfde positie speelt als ik - is zo belangrijk. Het is ook geweldig om op hetzelfde trainingsveld te staan als Carlo Ancelotti."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen