Spoorboekje: Duitse bekerfinale, Engelse subtopper en Juventus

4 juli 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 4 juli.

Specials

Transferweekje

Terwijl de wereld in de ban is van het coronavirus, draait op de achtergrond de geruchtenmachine verder. Er wordt alweer druk gespeculeerd over transfers die in de zomer kunnen plaatsvinden. Welke transfers zitten allemaal in het vat? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Wedstrijden

Juventus - Torino (17.15 uur)

In de Serie A staat vandaag de derby van Turijn, die luistert naar de naam Derby della Mole, op het menu. Met in de selectie een opgeleefde Matthijs de Ligt, die na de coronastop uitstekend speelt, jaagt Juventus vol op de titel. De ploeg won zes duels op rij en neemt het vanmiddag op tegen Torino, waar tegen De Ligt eerder dit seizoen nog scoorde en de matchwinner werd. Torino is minder goed in vorm en verloor twee duels op rij.

Wolverhampton Wanderers - Arsenal (18.30 uur)

Een belangrijke pot in de Premier League voor de tickets van de Europese toernooien. Wolverhampton staat zesde en die plaats geeft recht op een Europa League-ticket. Arsenal bezet de achtste plaats en heeft door drie zeges op rij weer wat kleur op de wangen. Het verschil tussen beide teams bedraagt vier punten. Kan het team van Mikel Arteta het gat verkleinen?

Bayer Leverkusen - Bayern München (20.00 uur)

De prijzenkast van Peter Bosz als trainer is nog leeg en vrijdag liet de coach weten af en toe moe te worden van vragen over de prijzendroogte. Hij kan daar vanavond zonder Daley Sinkgraven definitief mee af rekenen door in Berlijn te winnen van het ijzersterke Bayern München, de regerend bekerhouder. Eerder dit seizoen bewees Leverkusen al te kunnen winnen van de kampioen, aangezien het in München met 1-2 won. Na de coronastop was Bayern vervolgens in de uitwedstrijd wel véél te sterk met 2-4. Wat wordt het vanavond?

Voetbal op tv

13.30 uur: Norwich City - Brighton, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Premier League-duel

16.00 uur: Manchester United - Bournemouth, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Premier League-duel

17.15 uur: Juventus - Torino, Ziggo Sport, live verslag van het Serie A-duel

18.30 uur: Wolverhampton Wanderers - Arsenal, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

20.30 uur: Bayer Leverkusen - Bayern München, FOX Sports 1, live verslag van de bekerfinale

21.45 uur: Lazio - AC Milan, Ziggo Sport, live verslag van het Serie A-duel

22.15 uur: Benfica - Boavista, Ziggo Sport Docu, live verslag van het Primera Liga-duel

23.00 uur: FOX Sports Vandaag Laat, FOX Sports 1, programma het laatste sportnieuws

23.20 uur: Match of the Day, BBC One, samenvattingen van de Premier League-duels

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen